Tijdens de warme zomermaanden zijn frisse, krokantje slaatjes met fruit bijzonder lekker. Hartige kaaskroketjes met de zachte kaas van Fairebel maken het gerecht helemaal af!
Ingredienten (4 porties)
- 200 g Kaas FAIREBEL
- 2 Eieren
- 50 g Bloem
- 50 g Paneermeel
- 50 g Panco broodkruim
- 100 g Salademix (van het seizoen)
- 100 ml Vinaigrette
Snijd de kaas in porties van 4 bij 4 cm. Scheid de eiwitten van de dooiers en klop de eiwitten stijf. Wentel de kaas eerst door de bloem, dan door het eiwit en als laatste door het paneermeel. Wentel de kaas vervolgens opnieuw door het eiwit en tot slot door het Panco broodkruim. Schik de salade volgens het seizoensaanbod op het bord en decoreer met schijfjes appel en peer van Fairebel*. Bak de kaaskroketten en serveer op de gearomatiseerde salade.
Delen opFacebookWhatsAppLinkedIn