De beste tradities zijn lekker, heel lekker zelfs. Met de volle melk en boter van Fairebel geef je je pannenkoeken de smaak die ze verdienen.
15 pannekoeken
Ingrediënten :
- 50 g gesmolten Fairebel boter
- 300 g bloem
- 3 el suiker
- 3 hele eieren
- 60 cl Fairebel melk
- 2 el olie
Doe de bloem in een kom en vorm een kuiltje.
Breek er de eieren in en voeg de suiker, olie en boter toe.
Meng voorzichtig met een garde en voeg beetje bij beetje de melk toe. Het beslag moet een ietwat dikke maar vloeibare consistentie hebben.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en vet deze lichtjes in.
Giet een pollepel beslag in de pan en verdeel het over de pan. Wacht tot de pannenkoek aan één kant goed gebakken is voordat je hem omdraait.
Bak zo alle pannenkoeken op een laag vuurtje.
Delen opFacebookWhatsAppLinkedIn